مزیت آی پی اختصاصی

تاثیر آی پی اختصاصی در سئو | توسعه پردازان

  5 امتیاز، بر اساس 42 رای

هر کسب و کار آنلاین از یک شرکت میزبانی استفاده می کند که یا یک آی پی اختصاصی یا اشتراکی به آن اختصاص داده شده است.

در حوزه هاستینگ دو نوع آدرس IP وجود دارد و آنها عبارتند از:

آدرس IP مشترک: این بدان معناست که وب سایت های زیادی هستند که آدرس یکسانی دارند. سرور تعیین می کند که کدام وب سایت توسط URL وارد شده (نام دامنه) درخواست می شود.

آدرس IP اختصاصی: این بدان معنی است که یک وب سایت آدرس IP خاص خود را دارد. و میتوانید با تایپ کردن URL وب سایت یا آدرس آی پی به وب سایت خود دسترسی داشته باشید.

به خاطر داشته باشید ، در مورد آدرس های IP اختصاصی برای جستجوگرها اختلاف نظر وجود دارد و این سوال که آیا یک آدرس IP اختصاصی واقعاً باعث افزایش رتبه می شود وجود دارد.

حقیقت این است که یک آدرس IP اختصاصی باعث افزایش SEO شما نمی شود بلکه سرعت بارگذاری وب سایت را افزایش می دهد ، که ملاکی برای سئو (گوگل و بینگ) در سال 2016 است.

یشتر وبسایت هایی که هاست ارائه می دهند معمولا چند پلن دارند. هاست اشتراکی ، هاست وردپرس و هاست اختصاصی. وقتی که یکی از این هاست ها را انتخاب می کنید باید بدانید که هر کدام از این سرورها چند آی پی دارند. یعنی چند سایت از IP های این هاست استفاده میکند.

هاست اختصاصی یک IP دارد و تنها یک سایت می تواند از این IP استفاده کند. در هاست های اشتراکی و وردپرسی 10 الی 80 درصد احتمال وجود IP های اشتراکی وجود دارد و اگر دقت کرده باشید تعرفه ی این هاست ها هم کمتر از هاست های اختصاصی است.

تفاوت آدرس IP اختصاصی و اشتراکی

متداول ترین نوع آدرس IP آدرس IP اشتراکی است. هاست های اشتراکی متداول ترین نوع میزبانی وب است. در هاست های اشتراکی ، فضای سرور را با تعداد زیادی از کاربران مختلف به اشتراک می گذارند. این امر به پایین نگه داشتن هزینه ها کمک می کند ، در حالی که همچنان منابع سرور کافی برای راه اندازی سایت شما فراهم می شود.

هاست اختصاصی همان سرور مجازی VPS است اما در نحشواه ارائه خدمات از سمت شرکت هاستینگ متفاوت است و آن را با سرور اختصاصی اشتباه نگیرید.

تنها تفاوت سرور مجازی یا هاست اختصاصی با سرویس های اشتراکی در ارائه آی پی اختصاصی بدون پرداخت هزینه مازاد ، نصب سیستم عامل و دسترسی به 100 درصد منابع اختصاص داده شده به شما می باشد.

در یک محیط میزبانی اشتراکی ، آدرس IP خود را با هر وب سایت دیگری در همان سرور یکسال خواهد بود . بسته به میزبان شما ، این می تواند صدها یا حتی هزاران سایت دیگر باشد. در سرویس های اشتراکی ، میزبان شما دارای فناوری انتقال خاصی است که اطمینان می دهد کاربر می تواند به سایت صحیح دسترسی پیدا کند.

IP اختصاصی چیست؟

قبل از اینکه به آدرسهای IP اختصاصی بپردازیم ، مهم است که درک کنیم آدرس IP در واقع چیست. شما احتمالاً قبلاً با نام دامنه آشنا هستید ، اما آدرس های IP خیر. 

آدرس IP یک رشته منحصر به فرد از اعداد است که برای شناسایی رایانه متصل به اینترنت استفاده می شود. در مورد آدرس IP آنلاین ، این رایانه سروری است که توسط شرکت میزبان شما ارائه شده است.

می توانید نام دامنه خود را آدرس وب سایت خود بدانید ، در حالی که آدرس IP مکان و نوع دستگاه مورد استفاده برای دسترسی به اینترنت را مشخص می کند.

آدرس های IP بخشی از سیستم نام دامنه (DNS) هستند. نحوه کار نام دامنه ها به آدرسهای مختلف IP مشخصمی شوند. هنگامی که یک نام دامنه در یک نوار آدرس تایپ می شود ، ISP شما آدرس های IP مرتبط را جستجو می کند و وب سایت صحیحی را نمایش می دهد. در مورد آدرس IP مشترک ، میزبان وب درخواست دامنه را به سایت مناسب هدایت می کند.

آدرس IP اختصاصی یک آدرس اینترنتی منحصر به فرد است که منحصراً به یک سایت  اختصاص داده می شود. یک آدرس IP اختصاصی به شما اجازه می دهد در حالی که اگر میزبانی وب شما با یک آدرس IP اختصاصی است ، می توانید به معنای واقعی کلمه آدرس IP را در مرورگر وب خود وارد کنید و به سایت صحیح منتقل می شوید. آدرس IP و دامنه مرتبط با هم مترادف هستند.

وقتی زمان انتخاب یک ارائه دهنده میزبان فرا می رسد ، تصمیمات زیادی برای تصمیم گیری خواهید گرفت تا بتوانید یک هاست مناسب و با کیفیت را انتخاب کنید.

ویژگی های مختلفی وجود دارد که با آنها روبرو خواهید شد. یکی از مواردی که بیشترین سردرگمی را ایجاد می کند آدرس IP اختصاصی است.

و آیا استفاده از آن در واقع به نفع وب سایت من است؟

مزایای اختصاصی IP

5 مزیت آی پی اختصاصی

یک آدرس IP اختصاصی معمولاً موفقیت سایت شما را کمرنگ نمی کند. با این حال ، این می تواند برخی از مزایا را به انواع خاصی از دارندگان وب سایت ارائه دهد.

در اینجا برخی از بزرگترین مزایایی که هنگام استفاده از IP اختصاصی دریافت می کنید آورده شده است :

1. قابلیت ارسال ایمیل را بهبود ببخشید

مانند اکثر دارندگان وب سایت احتمالاً ایمیل های خو دار به جای استفاده از یک آدرس Gmail ، با آدرس ایمیل های تحت دامنه چیزی شبیه info@domain.com ارسال می کنید و این امر می تواند به ایجاد سطح اعتبار بالاتر کمک کند.

با این حال ، اگر از آدرس IP اشتراکی استفاده می کنید ، ممکن است با مشکلات ایمیل مواجه شوید. بزرگترین آنها مشکلات تحویل است. این بدان معنی است که هنگام ارسال ایمیل نمی توانید مطمئن باشید که در واقع در صندوق ورودی گیرنده قرار دارد.

اگر کاربر دیگری با همان آدرس IP اشتراکی ، تعداد زیادی ایمیل ارسال می کند که به عنوان هرزنامه طبقه بندی می شوند ، پس این طبقه بندی مشابه را دریافت خواهید کرد. پیام های شما به جای ورود به صندوق ورودی ، مستقیماً به هرزنامه ارسال می شوند.

با یک IP اختصاصی ، شما تنها کاربری هستید که از طریق این آدرس IP ایمیل ارسال می کند. این می تواند یک روش عالی برای حافظت از اعتبار شما باشد در حالی که اطمینان می دهید ایمیل های شما به مکانی که قرار است برود می روند.

اگر در حال ارسال ایمیل بسیار بالایی هستید ، شاید از ابتدا بخواهید از یک ارائه دهنده ایمیل دیگر استفاده کنید. این سرویس ها به روشی تنظیم شده اند که ضمن اطمینان از قابلیت تحویل پذیری بالا و محافظت در برابر لیست سیاه IP ، از شما در ارسال مقادیر زیادی ایمیل پشتیبانی می کنند.

لازم به ذکر است که در سرویس های اشتراکی محدودیت ارسال ایمیل در ساعت و در روز قرار داده اند بوطر مثال در ساعت ارسال 100 ایمیل و در ورز 1000 ایمیل کاربران میتوانید ارسال ایمیل داشته باشند در غیر اینصورت به دلیل ارسال اسپم سرویس شما از سمت شرکت هاستینگ غیرفعال خواهد شد.

3. مشاهده وب سایت از طریق IP

آدرس IP اختصاصی به شما امکان دسترسی به وب سایت خود از طریق آدرس IP را می دهد. این بدان معناست که شما می توانید وب سایت خود را از نظر فنی ایجاد کرده و بدون حتی خرید و تنظیم نام دامنه ، وب سایت خود را مشاهده کنید.

اگر نمی توانید در مورد ثبت نام دامنه تصمیم بگیرید ، اما می خواهید ساخت یک وب سایت را شروع کنید ، این می تواند مفید باشد. یا ، شما نمی خواهید قبل از شروع ایجاد وب سایت ، منتظر انتشار دامنه باشید.

هر کاربری ویژگی ای از این دست را درخواست نمی کند ، اما می تواند انعطاف پذیری بیشتری به شما ارائه دهد ، به خصوص اگر با نام دامنه شما درسترس نباشد.

4. گواهنامه امنیتی SSL

نصب گواهینامه SSL در سایت شما اکنون به یک الزام تبدیل شده است. مرورگرهایی مانند Google Chrome اگر اتصال HTTPS رمزگذاری نشده را داشته باشند ، اکنون به عنوان ناامن علامت گذاری می کنند که با نصب گواهی SSL می توان آن را فعال کرد.

با رمزگذاری هرگونه اطلاعاتی که بین مرورگر وب کاربر و سرور شما رد و بدل می شود ، یک گواهی SSL سطح امنیت را در سراسر سایت شما بالا می برد. این مورد برای سایتهایی که اطلاعات حساس را رد و بدل می کنند ، مانند سایتهایی که سایت تجارت الکترونیکی را ایجاد می کنند ، ضروری است.

قبلاً برای گواهی SSL به آدرس IP اختصاصی احتیاج داشتید. با این حال ، امروزه یک فناوری به نام Server Name Identification (SNI) وجود دارد که به کسانی که از IP اشتراکی استفاده می کنند اجازه نصب گواهی SSL را می دهد.

5. بالابردن امنیت و افزاییش سرعت سایت

با توجه به اینکه در هاست های اشتراکی تمام کاربران از آی پی اشتراکی استفاده می کنند آن هم بدلیل اینکه امکان دارد بر روی یک سرور بیش از 100 کاربر وجود داشته باشد اگر زمانی یک سرور مورد حمله (Attack) قرار بگیرد بدلیل اینکه شما از آی پی اختصاصی استفاده نموده اید سایت از این حمله مصون خواهد ماند.

 IP اختصاصی باعث ارتقا SEO شما نمی شود بلکه سرعت بارگذاری وب سایت را افزایش می دهد ، که ملاکی برای سئو (گوگل و بینگ) در سال 2016 است.

توجه داشته باشید که سفارش آی پی اختصاصی بستگی به ماهیت سایت شما دارد و جزء آپشن های مهم زمان خرید هاست اشتراکی نمی باشدشما میتوانید هاست خود را بدون آی پی سفارش دهید.

نظر خود را برای این مقاله ثبت کنید